Penne met Courgette

Penne met courgette is een simpel gerecht wat lekker snel te bereiden is en ook nog eens heerlijk smaakt. Courgette is een groente die minder vaak gebruikt word in Nederland maar dit is een zonde omdat het in een goed gerecht zeker voor een heerlijke smaakexplosie zorgt.

spaghetti garnalen
Ingrediƫnten:
200 gram penne
2 blikken met tonijn en groenten
2 lepels olijfolie
1 theelepel met franse kruiden
100 gram monchou
1 hele courgette

Bereiden:
Begin met de penne te koken zoals vermeld staat op de verpakking.
Wanneer de penne is opgezet kun je beginnen met het snijden van de courgette in blokjes. Maak vervolgens de olijfolie warm in je koekenpan en bak daarin de courgette samen met de kruiden en zout de groeten goud bruin totdat ze gaat zijn. Wanneer je klaar bent met de courgette voeg je de monchou toe en roer je het eten door elkaar tot alle kaas gesmolten is. Open nu de blikken met tonijn en mix alle inhoud door het eten tot dit op de juiste temperatuur is. Wanneer de penne klaar is kun je deze door het courgette mengel scheppen en is het avondeten al klaar om te eten.

Vond je dit een lekker gerecht en ben je van plan om vaker pasta gerechten te maken ? Probeer dan ook eens onze andere recepten zoals Lasagne met gerookte zalm, Macaroni met gehaktsaus of spaghetti puttanesca.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: